Skip links

Who, Why, How, What

Who

Wie

CreatieVeer is er voor eenieder die zich expressief en communicatief zichtbaar wilt maken.

CreatieVeer is er om je te begeleiden in je creatieve en communicatieve ontwikkeling. Het zit namelijk zo dat eenieder die zich creatief ont_wikkelt op meerdere gebieden tegelijkertijd evolueert. Jezelf creatief ontplooien, en je zelfkennis daarbij verruimen, zorgt voor een betere communicatie en meer harmonische relaties. Door te investeren in jezelf, en jouw creativiteit,  bouw je mee aan een ‘betere wereld’. CreatiVeer staat open om eenieder die geïnteresseerd is in ontwikkeling, kwetsbaarheid, veerkracht, talenten, communicatie en creativiteit mee te ondersteunen. Laat gerust wat van je horen.

Why

Waarom

Creativeer creëert mee aan een ‘betere wereld’, waar mensen zichzelf mogen en kunnen zijn, door zicht op talenten.

De motivatie van CreatiVeer is het opbouwen van een liefdevolle creatieve wereld voor onszelf en onze kinderen, vanuit het ontwikkelen van o.a. bewustzijn en het zichtbaar maken van talenten. Een wereld waar mensen in vrede met elkaar kunnen samenleven en samenwerken, vanuit begrip en respect voor ieders unieke identiteit, authenticiteit en talenten. Een wereld waar mensen investeren in zichzelf, ‘familie’ en vriendschappen. En waar eenieder respect heeft voor privacy en gezonde levens- en werkomstandigheden. Waar het veilig is om jezelf vanuit je ‘kwetsbaarheid’ te tonen, en waar je open en direct kan communiceren over je behoeften, verlangens en wensen. Een wereld waar iedereen recht heeft op een liefdevolle opvoeding en begeleiding. CreatiVeer je mee een ‘betere wereld’?

How

Hoe

CreatiVeer weet uit ervaring dat één beeld meer zegt dan duizend woorden. Beeldtaal spreekt voor zich. 

CreatiVeer ondersteunt en begeleidt op een creatieve en speelse manier in het ontwikkelen van talenten, communicatie, veerkracht en bewustzijn. Je kan kiezen voor creatieve workshops, creatieve teambuildings, of een individueel traject afgestemd op jouw vraag. Waar communicatie wordt ‘verstoord’ of ‘moeizaam’ verloopt, staat CreatiVeer je terzijde als ‘vertaalbuis’. De essentie van wat je wenst te vertellen wordt voor jou via vragen, over je ‘beeldwerk’, omgezet in woorden.

What

Wat

CreatiVeer laat je thuiskomen bij jezelf door ‘CreatiVeer-momenten’ en kunstzinnig coachen.

In het creatieve moment kunnen mensen vrij en ongedwongen zichtzelf zijn. Samen met CreatiVeer ga je ontspannen, spelen, tekenen, stil zijn, dansen, schilderen, ervaren, leren, tot rust komen en vrijer communiceren. Je staat er geenszins alleen voor, en iedere creatieve stap is een stap ‘vooruit’ in je ontwikkelingsproces. CreatiVeer-momenten groeien uit tot mooie herinneringen. Gun jezelf en een ander het “CreatiVeeren”. Je investeert met CreatiVeer in je eigen identiteit, en jouw relaties, op een fijne creatieve manier; of je nu individueel of in groep wilt werken. Wat maakt “CreatiVeeren” zo leuk leren? Kom jezelf ont_dekken. CreatiVeer is aanwezig voor jong en oud, voor groot en klein, ouders en kind, voor werkgevers en werknemers, kortom voor iedereen die wil leren “CreatiVeeren”.