Skip links

Advies op maat

Ervaringsdeskundig Advies

Vanuit mijn levenservaringen als hoogsensitief en hoger intelligent persoon, en als kind van, ex-partner van, en mama van mensen met een psychische ontwikkelingsstoornis (o.a. ASS – autismespectrumstoornis, AD(H)D, licht mentale beperking, bipolaire stoornis – voorheen manisch-depressief, depressiviteit en aanverwanten) kan je me ook contacteren over deze gevoelige thema’s.

Met mijn ervaring en unieke kijk op talenten, beperkingen en kwetsbaarheden kan je misschien vanuit een ander perspectief een nieuwe benadering zien voor jouw specifieke vraag of behoefte. Zij het nu gaat om je behoefte aan een luisterend oor betreffende samenleven met een partner of kind(eren) met ASS (autismespectrumstoornis), AD(H)D, of een aanverwante ontwikkelingsstoornis. Of een specifieke vraag naar advies in het opvoeden van een hoogsensitief of hoger intelligent kind. Of misschien heb je een werknemer waar er ‘ruis’ op de communicatie zit en heb je nood aan een ‘vertaalbuis’ om dit helder te maken voor de rest van het team .

Als Life coach, ervaringsdeskundige en hoogsensitief persoon kan mijn empathie, intuïtiviteit en creativiteit een hulpmiddel zijn in jouw specifieke vraag. Neem gerust contact op via het desbetreffende ‘formulier’ onderaan deze pagina.

 

 
CreatiVeer was tot en met 31/05/2018 kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so. Dit project werd stopgezet en de website is louter ter informatie van een visie. De blog en het portfolio blijven bestaan.
 
Starterslabo Limburg Windekestraat 1, 3600 Genk

Omschrijving / Duur / Tarief:

eerste verkennend gesprek

  • (+/-60 à 90 minuten)
  • 55€/excl. verplaatsingsvergoeding

Individuele coaching of advies

  • (+/-60 à 75 minuten)
  • 60€/excl. verplaatsingsvergoeding

verplaatsingsvergoeding volgens het officiële tarief:  0,3460€/km (2017-2018)

Contacteer me voor Advies op maat: