Skip links

Creatieve Teambuilding

Zin in het beeldend weergeven van de visie, missie en strategie van jouw bedrijf?

Of wens je uitdrukking te geven aan wat er binnen jouw team leeft? Is er enige behoefte aan een out-of-the-box-moment om te ontdekken welke waarden er bij jouw werknemers zitten?

Verlangt jouw team gewoon even naar een ontspannen moment en een authentieke creatieve beleving? Brainstormen, out-of-the-box of oplossingsgericht denken stimuleren, visualiseren van een product of dienst, ontwikkelen van creatief potentieel, groepssfeer bevorderen, elkaar beter leren kennen, spontaniteit aanmoedigen, bewustzijn toejuichen, communicatie op gang brengen, elkaar inspireren naar een meer open houding, …; de essentie van een creatieve teambuilding is samenwerken naar een bijzonder en authentiek resultaat – een uniek ‘kunstwerk’.

Alle individuele delen komen samen tot één origineel geheel. Een geschenk door en voor alle deelnemers, dat wordt meegenomen als een uniek aandenken voor het hele team, alsook voor het bedrijf.

Voor een creatieve teambuilding hoeven de deelnemers geeneens over enige teken- of schildervaardigheid te beschikken, en geenszins enige andere creatieve of knutsel-ervaring te hebben. Een creatieve teambuilding is er in eerste instantie om op een vrije(re) manier te kunnen bewegen binnen een bestaande groepsdynamiek. Over het algemeen vinden mensen ontspanning in creatieve deelmomenten en gaan ze zich daarmee ook spontaner kunnen uiten. In een creatieve teambuilding worden er hoe dan ook vriendelijk grenzen verlegd, en wie weet komt er enig of meer creatief potentieel aan het daglicht? Interesse en zin in een creatieve teambuilding, neem dan vandaag nog contact op voor een gesprek waarin we kunnen horen wat we voor elkaar kunnen betekenen en “CreatiVeeren”.

 

 
CreatiVeer was tot en met 31/05/2018 kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so. Dit project werd stopgezet en de website is louter ter informatie van een visie. De blog en het portfolio blijven bestaan.
 
Starterslabo Limburg Windekestraat 1, 3600 Genk

Omschrijving / Duur / Tarief:

Creatieve teambuilding voor groepen

  • voor groepen van 6 tot 20 pers
  • duur: +/-3 uur
  • prijs: afhankelijk van  je vraag, maatwerk

Vraag/aanvraag Creatieve Teambuilding: