Skip links

Individuele Coaching

Wens je een individueel traject te ondernemen, bij CreatiVeer, dan kan je jezelf aanmelden voor een intakemoment.

Voor zo’n intakegesprek voorzie je best minstens een uur tot anderhalf uur, zodat je in dat moment jezelf alle bewegingsvrijheid kan geven die je nodig hebt om je hart te luchten. Je geeft jezelf daarmee tijd en ruimte om jezelf voor te stellen, jouw verhaal te delen, eventueel wat beeldend werk van jezelf te laten zien (indien dat van toepassing is voor jou), en je vraag duidelijk geformuleerd te krijgen.

Geen nood, ik luister en kijk aandachtig met je mee en begeleid je hierbij. Aan het eind van het intakegesprek maken we samen je vraag helder en stippelen we een persoonlijk traject uit. Van daaruit beslis je dan ook zelf of je al dan niet het voorgestelde individuele traject wenst te gaan. Een individueel traject is uniek, eigen en persoonlijk en een veranderlijk gegeven.

Afhankelijk van je vraag en je motivatie kan zo’n traject uit 4, 5 of meer sessies bestaan. Maar kijk, zelfs met één sessie kan je jezelf een mooie stap ‘vooruit’ geven in je leven. Stel jezelf de vraag:

“Wat heb ik nodig voor mezelf?”

Wens je op een creatieve manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Of heb je een nood aan kunstzinnige begeleiding? Is er een belangrijke gebeurtenis in je leven die om aandacht vraagt? Of is er nog iets anders? Maakt het je makkelijker door te tekenen, boetseren, of schilderen? Of speel je graag met woorden? Bij CreatiVeer zit je op een inspirerende plek. Praat je liever, dan is dat ook helemaal oké. Belangrijk is dat je hier jezelf kan zijn. Als kunstzinnig/creatief coach vind ik het ontwikkelen en zien groeien van mensen het meest mooie wat er bestaat. Best een bijzondere uitdaging voor jou, en ook voor mij, maar ook prachtig om te ervaren.

 

Een individuele creatieve coaching bestaat uit:

  • een individueel gesprek
  • een meditatieve tijd of een dansje, wat zich aandient
  • een ontspannen creatief moment, al dan niet begeleid
  • een ogenblik voor reflectie
  • ruimte voor feedback

 

 
CreatiVeer was tot en met 31/05/2018 kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so. Dit project werd stopgezet en de website is louter ter informatie van een visie. De blog en het portfolio blijven bestaan.
 
Starterslabo Limburg Windekestraat 1, 3600 Genk

Omschrijving / Duur / Tarief:

Intakegesprek

  • (+/-60 à 90 minuten)
  • prijs: 55€

Individuele creatieve coaching

  • (+/-60 à 75 minuten)
  • Prijs: 60€, incl. materiaal voor de creatieve begeleiding

Individuele Coaching Contactformulier: