Skip links

Kunstcoaching

Kunst staat bol van informatie, laat dus gerust je eigen bolletje van de sneeuwberg rollen en gun jezelf jouw kunstzinnige groei.

Als kunstenaar beleef je alles op een andere manier en heb je ook een unieke kijk op je omgeving en de wereld. Dat vraagt om een meer specifieke en kunstzinnige begeleiding met de focus op kunstenaarschap en hoe omgaan met perioden van blokkades en ook successen. Kunst-coaching is dan ook meer gericht op een diepgaander onderzoek naar jezelf en jouw authenticiteit als kunstenaar, hoe verfijnen van technieken, waar meer of anders durven experimenteren, je laten prikkelen en bewegen, je erkenning en een analyse van je resultaten en jouw werkstukken.

Doorheen individuele inspirerende gesprekken gaan we samen op zoek naar wat/wie je wilt worden, kijken we wat er binnenin je bruist, of naar datgene wat het misschien ook net tegen houdt. We gaan je out-of-the-box-denken “Cre-a(c)tiVeeren”, relaties leggen naar andere mogelijkheden en vormen die bij jou passen, en onderzoeken welke thema’s in je aanwezig zijn. Het wordt een boeiende weg waar je anders en vernieuwend leert kijken naar je ontwikkelingsproces als kunstenaar.

Neem je eigen beeld-ontwikkeling in de hand en leer je op een unieke manier presenteren met CreatiVeer. Het gaat tenslotte om het stimuleren van jouw talent en ook om jouw kunstzinnige ontwikkelingsproces als kunstenaar. Vooraleer we aan een individueel traject kunstcoaching starten, ondernemen we eerst een intakegesprek zodat we duidelijk kunnen uitklaren welke vraag er prioritair meespeelt in jouw kunstenaarschap. Neem gerust even contact met me op en we bekijken samen je mogelijkheden.

 

 
CreatiVeer was tot en met 31/05/2018 kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so. Dit project werd stopgezet en de website is louter ter informatie van een visie. De blog en het portfolio blijven bestaan.
 
Starterslabo Limburg Windekestraat 1, 3600 Genk

Omschrijving / Duur / Tarief:

Intakegesprek

  • (+/-60 à 90 minuten)
  • Prijs: 55€

Individuele kunst-coaching

  • (+/-60 à 75 minuten)
  • Prijs: 60€

Kunstcoaching Contacformulier: