Skip links

Lezingen

CreatiVeer werkt op dit moment aan enkele informatieve lezingen aangaande enkele specifieke kwetsbare thema’s. Lezingen waar ook ruimte is om vragen te stellen.

De impact van een ontwikkelingsstoornis zoals bijvoorbeeld ASS (autismespectrumstoornis), niet enkel op de persoon zelf maar op het hele gezin en de naaste omgeving. Hoe ga je daar constructief mee om? Hoe zit het met je hoogsensitiviteit? Na herkennen komt er een fase van erkennen, vooraleer je kan overgaan op het integreren in je leven. Waar houd je best rekening mee? Welk zijn de valkuilen en waar liggen de kwaliteiten van een hoogsensitief persoon?

Neem regelmatig een kijkje in de agenda om te zien wanneer, en waar, welke lezingen zullen doorgaan. Heeft u behoefte aan een creatief spreker rond een specifiek thema, dan kan je CreatiVeer altijd contacteren met je vraag. Samen bouwen we aan een positieve kijk in communicatie.

 

 
CreatiVeer was tot en met 31/05/2018 kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so. Dit project werd stopgezet en de website is louter ter informatie van een visie. De blog en het portfolio blijven bestaan.
 
Starterslabo Limburg Windekestraat 1, 3600 Genk

Omschrijving / Duur / Tarief:

Informatieve lezing

  • incl. vragenronde
  • (+/-2 uur, incl. pauze)
  • Prijs op vraag

Vraag/aanvraag Lezingen: